Иновации и хибридни решения в сигурна облачна среда

Автоматично пренасяне на информацията от документите директно в ползваните софтуери на фирмите

Златният партньор на Canon за България – „КИНТЕК“ ООД, представи една уникална технология с интуитивен софтуер, който успешно разгръща максималните мощности на всеки бизнес. Canon, познат като лидер на пазара на печатащата техника, с тази си разработка сложи началото на една нова ера в света на модерните бизнес решения. На събитието бяха поканени представители на компаниите „ХВ ИТ“„ОПТИМА БИЗНЕС“ и много други. 

Както вече споменахме, като част от иновациите на пазара и в пълен синхрон с неговите нужди, уникалният по рода си софтуер е подходящ за всеки бизнес и допълва портфолиото на Canon. Той успешно може да замени служителите, които обработват и въвеждат първичната информация от хартиен или дигитален носител в различните софтуери за обработка. Подобна замяна, както и много други процеси, са напълно автоматизирани с технологията за сканиране, разчитане и моментално въвеждане на информацията от хартиен или дигитален носител в специално разработения за това софтуер от Canon.

Изключителното е, че той може да се адаптира и синхронизира с различни системи за управление като ERP, CRM и други подобни, според специфичните процеси на всеки бизнес независимо от сложността на процесите. По този начин сканираните документи са изцяло въведени с атрибутите им в складовата, счетоводната, или друга програма, без използването на ръчен труд, напълно автоматично и за секунди време.  Да не пропускаме, че са достъпни по всяко време на един клик разстояние.

Сканирането, разчитането и въвеждането на информацията в текстов и цифров вид вече е много по-лесно, бързо и сигурно, а хартиените и дигиталните носители са в защитената облачна работна среда и са достъпни по всяко време  в  софтуера.

Така дългоочакваното решение е вече факт и носи пълно оптимизиране на рутинните процеси по сканиране и обработка на информацията, и не на последно място осигурява прецизното й пренасяне от документите директно в ползваните от Вас софтуери. Новата разработка на Canon e  напълно подходяща за всякакви видове бизнеси, в това число за големи компании с много и различни отдели, както и за малки фирми. Полезността й за счетоводителите е несравнима, защото заменя ръчното въвеждане на информация, чрез автоматично сканиране със софтуера на Canon.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.