изработка-на-уеб-сайт

Изработка на уеб сайт

Желаете изработка на професионален уеб сайт? Не сте доволен от настоящата Ви интернет страница? Имате остарял сайт? Желаете лесен за употреба електронен магазин? В зависимост от изискванията Ви, ще Ви предложим индивидуални решения за изработка на уеб сайт на достъпна цена.

Всяка изработка на сайт е базирана на последните уеб технологии и отговаря на всички законови разпоредби!

Всяка една заявка за изработка на уеб сайт се разглежда самостоятелно. Така Ви гарантираме индивидуалност на бъдещия Ви сайт и изпълнение на всички Ваши желания. Маркетолог ще проведе разговори с Вас за да се запознае детайлно с бизеса Ви и ще определи конкурентните Ви предимства. Цялата тази информация ще бъде синтезирана и правилно интегрирана в процеса на изработка на Вашия уеб сайт.

Ще започнем от избора на домейн и хостинг (ако нямате такива), за да може Вашият уеб сайт да отговаря на фирмената Ви идентичност. Максимално добре ще подберем името на сайта Ви както и съответния хостинг план, в зависимост от нуждите Ви. Регистрациите ще са на Ваше име за да няма съмнение за собственост на сайта Ви.

Получавате пълен администраторски достъп, чрез административен панел за управление. Ще  демонстрираме и обучим посочен от Вас човек за работа със сайта. По този начин, не е нужно да сте програмист или да притежавате специални умения. С лекота ще можете да променяте съдържание във Вашия уеб сайт, да добавяте или премахвате продукти в реално време. Всички тези операции могат да се извършват без спиране на сайта. Ако нямате възможност да поддържате сайта си, ние ще Ви предложим абонаментна поддръжка на уеб сайт срещу съответно заплащане.

изработка-на-сайт

Защита на уеб сайт

Ще се погрижим за сигурността на уеб сайта Ви като спрем всички хакерски атаки и периодично обновяваме уеб системата.

При изграждане на уеб сайт задължително се съобразяваме с всички устройства (auto responsive). Особено внимание отделяме на мобилните устройства, които се използват все по-често.

Ще Ви помогнем с насоки за създаване на уникално, точно, кратко и ясно съдържание при изработката на сайта Ви. Така ще бъдете максимално полезни на посетителите си.

Имате възможност да изберете многоезичността на сайта Ви, без ограничение в броя на езиците. По този начин ще достигнете до по-голям брой читатели.

За да Ви предоставим конкретна цена за изработка на уеб сайт, моля изпратете ни запитване с точни изисквания или се обадете. Ще Ви помогнем с изясняване на проекта.