Изграждане / изработка на уеб сайт: Искате професионален уеб сайт? Не сте доволен от настоящата Ви интернет страница? Имате остаряла уеб платформа? Желаете лесен за употреба електронен магазин? В зависимост от изискванията Ви, ще Ви предложим индивидуални решения на достъпна цена.

Всички интернет страници които изграждаме са базирани на последните уеб технологии и отговарят на всички законови разпоредби!

Всяка една заявка за изработка на уеб сайт се разглежда самостоятелно, за да Ви гарантираме индивидуалност и изпълнение на всички Ваши желания. Ще започнем от избора на домейн и хостинг (ако нямате такива). Максимално добре ще подберем името на уеб сайта Ви както и съответния хостинг план, в зависимост от нуждите Ви. Регистрациите ще са на Ваше име за да няма съмнение за собственост на уеб сайта Ви. Ще получите пълен администраторски достъп до уеб сайта, чрез административен панел за управление. Ще  демонстрираме и обучим посочен от Вас човек за работа с уеб платформата. По този начин, не е нужно да сте програмист или да притежавате специални умения, с лекота ще можете да променяте съдържание, да добавяте или премахвате продукти в реално време, без да е необходимо спиране на уеб сайта. Ако не желаете или нямате възможност да поддържате уеб сайта си, можем ние да го правим срещу съответно заплащане.

Ще се погрижим за сигурността на уеб сайта Ви като спрем всички хакерски атаки и периодично обновяваме уеб системата.

Задължително изграждаме уеб сайта да бъде съобразен с всички устройства на които се отваря (auto responsive), особено внимание отделяме на мобилните устройства, които се използват все по-често.

Ще Ви помогнем с насоки за създаване на уникално, точно, кратко и ясно съдържание на уеб сайта Ви, за да бъдете максимално полезни на посетителите си.

Имате възможност да изберете многоезичността на уеб сайта Ви, без ограничение в броя на езиците. По този начин ще достигнете до по-голям брой читатели.

За да Ви предоставим конкретна цена за изработка на уеб сайт, моля изпратете ни запитване с точни изисквания или се обадете да Ви помогнем с изясняване на проекта.

This post is also available in: Английски