Изработка на уеб сайт, уеб дизайн

Желаете изработка на професионален уеб сайт? Не сте доволен от настоящата Ви интернет страница? Имате остарял уеб сайт? Желаете лесен за употреба електронен магазин? В зависимост от изискванията Ви, ще Ви предложим индивидуални решения за изработка на уеб сайт на достъпна цена.

Всяка изработка на уеб сайт е базирана на последните уеб технологии и отговаря на всички законови разпоредби!

Всяка една заявка за изработка на уеб сайт се разглежда самостоятелно, за да Ви гарантираме индивидуалност на бъдещия Ви уеб сайт и изпълнение на всички Ваши желания. Маркетолог ще проведе разговори с Вас за да се запознае детайлно с бизеса Ви и ще определи конкурентните Ви предимства. Цялата тази информация ще бъде синтезирана и правилно интегрирана в процеса на изработка на Вашия уеб сайт. Ще започнем от избора на домейн и хостинг (ако нямате такива), за да може Вашият уеб сайт да отговаря на фирмената Ви идентичност. Максимално добре ще подберем името на уеб сайта Ви както и съответния хостинг план, в зависимост от нуждите Ви. Регистрациите ще са на Ваше име за да няма съмнение за собственост на уеб сайта Ви. Ще получите пълен администраторски достъп до уеб сайта, чрез административен панел за управление. Ще  демонстрираме и обучим посочен от Вас човек за работа с уеб сайта. По този начин, не е нужно да сте програмист или да притежавате специални умения, с лекота ще можете да променяте съдържание във Вашия уеб сайт, да добавяте или премахвате продукти в реално време. Всички тези операции могат да се извършват без да е необходимо спиране на уеб сайта. Ако не желаете или нямате възможност да поддържате уеб сайта си, ние ще Ви предложим абонаментна поддръжка на уеб сайт срещу съответно заплащане.

Ще се погрижим за сигурността на уеб сайта Ви като спрем всички хакерски атаки и периодично обновяваме уеб системата.

При изграждане на уеб сайт задължително се съобразяваме с всички устройства (auto responsive), особено внимание отделяме на мобилните устройства, които се използват все по-често.

Ще Ви помогнем с насоки за създаване на уникално, точно, кратко и ясно съдържание при изработката на уеб сайта Ви, за да бъдете максимално полезни на посетителите си.

Имате възможност да изберете многоезичността на уеб сайта Ви, без ограничение в броя на езиците. По този начин ще достигнете до по-голям брой читатели.

За да Ви предоставим конкретна цена за изработка на уеб сайт, моля изпратете ни запитване с точни изисквания или се обадете да Ви помогнем с изясняване на проекта.