ИНЖ. ХРИСТИЯН ХРИСТОВ
Софтуерни разработки, SEO, Сървъри и мрежи

Инж. Християн Христов е доказан специалист в областта на компютърните технологии и програмирането на софтуерни продукти. Професионалният опит в колаборацията с образованието от „Технически университет“ – София и придобитата специалност „Компютърни системи и технологии“ му дават изключително конкурентно предимство и гарантират високото качество на проектите от неговото портфолио. Интересите му са в областта на програмирането на софтуерни продукти, проектирането, изработката, внедряването и поддръжката на сървърни конфигурации и не на последно място е доказан специалист по SEO – Оптимизация. Комплексните му знания в областта на информационните технологии са ключови за високото качество на изпълнение на всеки един проект.

ИЛИАН ЙОРДАНОВ
Бизнес консултант, Маркетолог

Илиан Йорданов е експерт с широк поглед в оптимизацията и управлението на бизнес процесите в компаниите, което му дава умението за реалистична оценка на ситуацията, съчетана с адекватни подходи за въздействие на отдели и кадри, и взаимовръзката помежду им. Ползва свободно различни софтуерни продукти за бизнеса. Иновативният му подход позволява обективния анализ и оценка на компаниите. Успешно развива бизнеси в различни сфери.

В кариерата си утвърждава придобитите знания, преминавайки през длъжности в различни сфери на производството на храни и облекла, търговия, обслужване и мениджмънт.

Надгражда управленския си опит с различните сфери на професионалното си развитие в големи производства, международни търговски вериги, търговски офиси, счетоводни отдели и др.

Комуникативен с умения за водене на преговори и работа в екип.

По образование е икономист със специалност „Международен Бизнес“ и „Технология на кулинарната продукция и обслужване в общественото хранене“.

БЛАГОВЕСТ ПУЛЕВ
Графичен и Уеб дизайн

Благовест Пулев е креативна личност участвал в редица проекти за дизайн, мода и интериор. За възрастта си притежава завидни умения и усет за форма, съчетание, дизайн и креативност. С придобиването на професията „Дизайнер“, той затвърждава дарбата си да твори, съчетава форми, цветове, с индивидуален подход към клиента. С доказан опит в модата на облеклата и дизайна на интериора, успешно допълва знанията и уменията на маркетинга и рекламата, както и Pr специалистите ни. Участвал е в редица конкурси и е печелил с проектите си пред редица свои колеги. Той е оптималният избор за криейтив идеи и коректив за цветоусещане и формо съчетание.