Ремонт на лаптопи и настолни компютри в София

Ремонт и поддръжка на компютри за град София

Имате ли нужда от надежден и бърз сервиз за компютри в София? Препоръчваме ви услугите на croscomputers – надежден партньор с над 10 години опит в ремонта на широка гама лаптопи, настолни компютри и навигации.

 Ще получите необходимото внимание започвайки с хардуерна и софтуерна диагностика на проблемното устройство от сервизен специалист. На база неговото становище ще получите преференциална цена за ремонт на лаптоп или настолен компютър.

При необходимост от подмяна на хардуерен компонент ще бъдете консултирани и ще ви бъде предоставена възможност за избор от различни модели отново на преференциална цена.

Услуги и сервиз

Ако проблемите са софтуерни, след установяване на конкретните проблеми с вашия компютър и предоставяне на преференциална цена за отстраняването им, информацията ви ще бъде съхранена. По този начин дори да бъде преинсталирана операционната система, няма да загубите вашата информация.

След всяка инсталация на Win 10 или 11 ще бъдат инсталирани най-новите драйвери за вашия компютър. По този начин се гарантира оптималната работа на компютърната система. Всеки ремонт на компютърна техника има гаранция не само за работоспособност, но и за пълна удовлетвореност от страна на клиента.

Софтуерни услуги

Ако имате нужда от компютърна поддръжка за град София, без значение дали сте физическо лице или фирма, ще ви бъде предоставена индивидуална оферта според вашите нужди и време за реакция.

Компютърна поддръжка

Ако имате нужда от обучение, можете да се запознаете с предлаганите от тях компютърни курсове. Дългогодишният им опит и в тази насока, ви гарантира бързото запознаване с материята, трайните знания и придобиване на най-добрите практики в съответната насока.

Компютърни курсове

За повече информация посетете уеб сайта им или се свържете с тях по удобен за вас начин.

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да ви предоставим по-качествена услуга. Ако продължите да използвате сайта ни, се съгласявате с това.