Поддръжка на уебсайт:

За да работи максимално добре Вашия уеб сайт , е необходимо периодична профилактика, обновяване на уеб сайта със съответните модули и преглед на лог файловете. По този начин ще повишим значително защита от хакери и зловредни програми.

Поддръжка на SEO оптимизация

При SEO оптимизация на уеб сайт с високо конкурентни ключови думи и фрази, понякога се налага процесът по SEO да продължи и след самата SEO оптимизация. Това основно се дължи на промяната в алгоритмите на Гугъл за търсене. Можем да Ви предложим ежемесечна поддръжка на SEO като гарантираме постоянно присъствие на уеб сайта Ви по ключовите думи и фрази на първа страница в Гугъл.

Предлагаме Ви пълна поддръжка в областта на информационните технологии, с която ще гарантираме бързото и професионално разрешаване на вашите проблеми.

Хардуерната и софтуерна поддръжка включва:

– работни станции, преносими компютри, сървъри, принтери, скенери и др.

– широк спектър от операционни системи, приложен софтуер и сървърни приложения.

-системи за бекъп на информацията, защитни стени.

– мрежово оборудване и интернет свързаност, съставяне на пълна документация на информационната система.

– консултации в сферата на информационните технологии.

Много важно при поддръжката на сървъри е периодичната профилактика. Те са най – важната част във Вашия бизнес. Там се намират базите данни на програмите които използвате както и архив на важни документи. Задължително е цялостната проверка на сървъра чрез специализиран софтуер за да се установяват рано възникнали проблеми и да се избегне загуба на информация или спиране на работния процес.

Бързата реакция и отстраняването на възникнали проблеми става посредством:

– кодирано, отдалечено администриране, диагностика и асистенция

– консултации по телефона.

– предварително запознаване на потребителя с основни техники и похвати.

В зависимост от нуждите и желанията Ви, можем да Ви предложим и поддръжка в не регламентирано работно време. Имаме дългогодишен опит в сервизирането на компютърна техника и можем да поправим развалената техника на разумни цени. По този начин получавате пълна поддръжка и решаване на всички проблеми в сферата на информационните технологии. При сключване на абонаментен договор за поддръжка, ще получите специални цени при закупуване на хардуер, софтуер и консумативи от нас. Всичко това Ви осигурява спокойствие, надеждност и безпроблемна работа за Вас и Вашите служители.