asteriskУСЛУГИ

Структурно окабеляване, сертификация, диагностика и препоръки за интернет свързаност. IP телефония. Оптимизация на сигурността.    

След детайлно проучване на настоящите и бъдещите Ви планове за развитие на вашата мрежа, се прави структурно окабеляване с възможност за сертификация за съответната категория, при което получавате 25 годишна гаранция.

Съобразявайки се с нуждите Ви относно интернет трафика за България и света, ще проверим наличната интернет свързаност и ще получите професионално и независимо становище. Ако настоящият интернет доставчик не отговаря на изискванията, ще Ви консултираме и помогнем в избора на подходящ.

Можем да Ви предложим оптимизация на телефонията която използвате. По този начин ще спестите от ненужни разходи. Основно използваме сървърни решения базирани на отворен код като Asterisk. Те предлагат всички функции за най-скъпите телефонни централи и са напълно безплатни като лиценз.

За да защитим информацията Ви и подобрим работния процес, ще оптимизираме сигурността чрез различни приложения и политики. Ще осигурим кодирана връзка до предварително уточнени работни места от фирмената Ви мрежа с цел отдалечена работа, справки …

 
 
 
© 2016 HVIT - Всички права запазени